cardon.com.pl - opinie

Jakie informacje umieścić na ulotce i jak ją zaprojektować? Jak stworzyć wizytówki i plakaty? jaką wybrać drukarnię?
kaśka

cardon.com.pl - opinie

Post autor: kaśka »

Chciałabym wprowadzić dla stałych klientów karty rabatowe/lojalnościowe. Czy ktoś z Was zamawiał może takie z cardon.com.pl? Z tego co widzę na ich stronie mają bogatą ofertę tego typu kart i zastanawiam się, czy nie zamówić własnie u nich. Chętnie poznam Wasze opinie.

pyralgina czopki dla dzieci

Iguś

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Iguś »

Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów. Kupiłam karty rabatowe do mojego sklepu. Jest taniej niż u konkurencji a jakość też robi wrażenie. Obsługa zamówienia - od pierwszego do ostatniego momentu - wzorowa. Zdecydowanie polecam.

https://mirapolnext.pl/lalka-monster-high-boo-york-mouscedes-king-chw61-p-8083.html

Viś

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Viś »

Również polecam współpracę z firmą Cardon. Dla naszej firmy produkują identyfikatory dla pracowników. Bardzo dobra jakość, owocna współpraca.

https://mirapolnext.pl/prostownica-remington-s6606-czarna-p-18885.html

Mróz

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Mróz »

Super karty podarunkowe. Naprawdę dobrej jakości. Takie karty mogą podnieść sprzedaż, co w dzisiejszych czasach jest na wagę złota. A taka karta to fajny pomysł na prezent dla każdego :)

Justyś

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Justyś »

Współpracuję z firmą Cardon już od dłuższego czasu i mogę powiedzieć, że jest to bardzo dobra i owocna współpraca. Polecam ich szczególnie ze względu na jakość, ceny i terminowość. Ostatnio zamówiłam identyfikatory dla pracowników, świetna robota. .

bawełna producent

Głos

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Głos »

Zamówiłem u nich plastikowe karty chipowe. Te karty zawierają różnego rodzaju personalizację umożliwiającą identyfikacje karty lub posiadacza, hologram w celu zwiększenia bezpieczeństwa oraz pasek do podpisu. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji i jakości zamówionych przeze mnie produktów.

https://mirapolnext.pl/klocki-lego-60174-city-gorski-posterunek-policji-p-10645.html

Sławek

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Sławek »

Powiem tak, jeśli ktokolwiek z Państwa zastanawia się jeszcze skąd warto zamówić jakiegokolwiek rodzaju karty plastikowe, to polecam właśnie firmę Cardon. Nie tylko jakość jest godna polecenia. Jestem zadowolony również z terminu realizacji. Nie mam się do czego przyczepić.

kamiwaza efekty

ilość

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: ilość »

Polecam Cardon, zamawiałem karty plastikowe już z różnych miejsc, ale szczerze mówiąc te, zamawiane u nich są najlepszej jakości. Wytrzymałe. I co dla mnie też ważne, można je właściwie całkowicie spersonalizować. Moim ostatnim zamówieniem były karty z kodem kreskowym w sporej ilości.

https://mirapolnext.pl/modul-gps-do-kamer-xiaomi-70mai-czarny-p-16529.html

Awatar użytkownika
Lambert
Posty: 1
Rejestracja: 21 kwie 2021, 0:13

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Lambert »

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, można załatwić z nimi właściwie wszystko, co się zamarzy na kartach. My akurat zamówiliśmy karty chipowe - bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

opryszczka jamy ustnej

Aważa

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Aważa »

Jeśli planujesz zamówić karty plastikowe i zależy Ci na tym, żeby były trwałe, po prostu dobrej jakości, to naprawdę warto zaufać firmie Cardon. Mieliśmy przez jakiś czas karty od innego producenta, szybko wypłowiały kolory, dlatego postanowiliśmy zmienić firmą, z którą współpracujemy. Te karty rabatowe są naprawdę jakościowo - kilka półek wyżej.

Młus

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Młus »

Bardzo dobra, sprawdzona, rzetelna i przeze mnie naprawdę od lat polecana firma. Naprawdę wszelkiego rodzaju karty plastikowe, ale też inne gadżety, takie jak akcesoria do kart plastikowych zamawiam tylko u nich. Nigdy nie zdarzyło się nic, co spowodowałoby, że miałabym jakiekolwiek wątpliwości co do nich. Polecam.

portfel damski fioletowy

Anieła

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Anieła »

Wymienialiśmy dwa miesiące temu w naszej firmie karty plastikowe czyli identyfikatory pracownicze wszystkim naszym pracownikom. Te karty są zdecydowanie lepszej jakości od tych, które mieliśmy poprzednio, z innej firmy. Myślę, że to będzie długa i owocna współpraca.

ion polska

Awatar użytkownika
mojra-76
Posty: 1
Rejestracja: 06 sty 2021, 21:48

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: mojra-76 »

Jako jedni z niewielu mają w swojej ofercie przezroczyste karty plastikowe, rany ile jak się naszukałem dokładnie takich karty. Tylko kilka miejsc oferowało takie rozwiązania, w Cardon przekonały mnie ceny. Szybka i fachowa realizacja.

test gotowości szkolnej

Piątek

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Piątek »

kaśka pisze:
03 gru 2020, 9:34
Chciałabym wprowadzić dla stałych klientów karty rabatowe/lojalnościowe.
Ja prowadzę mały sklep, ale też wprowadziłem plastikowe karty lojalnościowe dla moich klientów. W Cardon zamówiłem odpowiednią ilość, jakość wykonania jest godna pochwały, z ceny również jestem zadowolony.

https://mirapolnext.pl/wozek-spacerowy-graco-mirage-neon-plus-szary-p-4470.html

Awatar użytkownika
Celestyna
Posty: 3
Rejestracja: 21 mar 2021, 14:49

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Celestyna »

Faktycznie, ja też dość długo szukałam miejsca, w którym w tak dobrej cenie jak w Cardon będę mogła zamówić karty przeźroczyste. Jestem naprawdę ogromnie zadowolona, że do nich trafiłam. Polecam.

Igłaner

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Igłaner »

kaśka pisze:
03 gru 2020, 9:34
Chciałabym wprowadzić dla stałych klientów karty rabatowe/lojalnościowe.
Bardzo dobry pomysł i mówię to z doświadczenia, bo odkąd my wprowadziliśmy u siebie karty lojalnościowe to klienci wracają częściej i trochę ich przybyło. Karty z Cardon są naprawdę świetnej jakości.

wc clean antybakteryjny zel do toalet 5l p 1705

Myśko

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Myśko »

Ja mogę podzielić się swoją opinią z punktu widzenia osoby - a tak naprawdę właściwie firmy, która współpracuje z Cardon już dłuższy czas. To jest firma, którą mogę polecić każdemu, bo naprawdę niewielu mam kontrahentów, których jestem tak pewien. Wiem, że zamawiając u nich karty plastikowe będą na pewno świetnej jakości.

Ałes

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Ałes »

Powiem Wam, że chciałam trochę zaoszczędzić i jak to często bywa, straciłam na tej oszczędności podwójnie. Zamówiłam początkowo karty z innego miejsca, tak naprawdę tylko odrobinę taniej i to był mój wielki błąd, jakość była naprawdę kiepska. Zdecydowanie nieporównywalna z tym, jak dobre jakościowo karty plastikowe można zamówić z Cardon.

wff praca

Pina

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Pina »

Zdecydowanie lepiej zamówić karty plastikowe dobrej jakości - nie tylko ze względów oszczędności finansowej (żeby nie trzeba było zamawiać za chwilę kolejnych i wymieniać je na nowe), ale też ze względu na ekologię - chodzi przecież o produkcję plastiku. Dlatego naprawdę polecam Cardon.

c25 100 raychem

Milana

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Milana »

Dokładnie tak, warto kupić karty lepszej jakości, ze względu na ekologię. Niech one posłużą nam przez lata. Z firmy Cardon zamawiałam ostatnio identyfikatory pracownicze wiedziałam, że warto zamówić właśnie od nich. I nie zawiodłam się, świetna jakość, kolory. I cena też okej.

Awatar użytkownika
maurycjusz
Posty: 1
Rejestracja: 25 sie 2021, 12:41

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: maurycjusz »

Jeśli interesują Was jakiekolwiek karty plastikowe to firma Cardon jest najlepszą z tej dziedziny. Mają przystępne ceny, karty świetnej jakości i szybkie terminy realizacji.

Damna

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Damna »

kaśka pisze:
03 gru 2020, 9:34
Chciałabym wprowadzić dla stałych klientów karty rabatowe/lojalnościowe. Czy ktoś z Was zamawiał może takie z cardon.com.pl? Z tego co widzę na ich stronie mają bogatą ofertę tego typu kart i zastanawiam się, czy nie zamówić własnie u nich. Chętnie poznam Wasze opinie.
Też zamówiłam z firmy Cardon identyfikatory dla pracowników bo słyszałam, że u nich są najlepszej jakości. Potwierdzam, jestem bardzo zadowolona. Na pewno są trwałe.

Awatar użytkownika
odyla_77
Posty: 1
Rejestracja: 09 wrz 2021, 20:52

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: odyla_77 »

Bardzo dobrej jakości karty plastikowe. Jakiś czas temu wymienialiśmy wszystkie identyfikatory naszym pracownikom i właśnie od firmy Cardon dostaliśmy najlepszą ofertę. A słyszałam o nich już wcześniej już sporo pozytywnych opinii, dlatego od razu zdecydowaliśmy się zamówić te karty właśnie od nich.

Awatar użytkownika
Tomila-62
Posty: 1
Rejestracja: 16 lis 2021, 20:54

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Tomila-62 »

Firma godna polecenia. W dzisiejszych czasach naprawdę trzeba postawić na dobrej jakości karty plastikowe, żeby posłużyły przez wiele lat, a nie wymieniać ich co roku na nowe. Polecam firmę Cardon, współpracujemy od dłuższego czasu.

Awatar użytkownika
Erwin1974
Posty: 1
Rejestracja: 12 lis 2021, 22:31

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Erwin1974 »

Najlepszy producent kart plastikowych - a naprawdę mieliśmy już do czynienia z różnymi firmami. Ich karty nie tylko są dobrej jakości, trwałe i przy tym wszystkim w dobrej cenie. Ale firma Cardon jest naprawdę otwarta na każdą propozycję klienta, nam udało się zaprojektować z ich pomocą karty dokładnie tak, jak chcieliśmy, wielki plus.

Awatar użytkownika
Safira-94
Posty: 1
Rejestracja: 10 lis 2021, 23:30

Re: cardon.com.pl - opinie

Post autor: Safira-94 »

Jeszcze w grudniu udało nam się odebrać dość spore zamówienie kart plastikowych z Cardon, do naszej firmy. Od stycznia wymieniamy wszystkie identyfikatory pracownicze w naszej firmie i właśnie od nich dostaliśmy najbardziej korzystną cenowo propozycję.

ODPOWIEDZ